Açıl susam açıl!

5 Mayıs 2006 Cuma

Evet, bu mesajla birlikte arşa değer belki başım. Çünkü artık ben de bloglandım!

Gerçi kaç zamandır bazı kişisel isteklerimi barındıran bir site açacağım düşüncesiyle kendimi avutuyordum ama gel gör ki, tembellik sarmış her bir yanı, ertelendikçe erteleniyor lânet. Kim kalkıp uğraşsın onu tasarlamakla ve güncellemekle değil mi?

Derken, son zamanlarda Level forumlarında bakın ne güzel blogum var diyerek hava atanlar karşısında boynu bükük kalmamak için ben de şu meretten bir tane edineyim dedim. Ve işte ben, lânetlenmiş ruh karşınızdayım. Yalnız hayat boyu bir satır günlük yazmamış ve başkalarının günlüklerini aşırıp okumuş bir kimse olarak burayı ne amaçlı kullanacağımı henüz bilmiyorum. Hayır, ben içimi dökmeye niyetlensem, çoğu zaman yazıdan çok, doğrudan simsiyah bir sayfa koymak daha uygun bir döküm olur gibime geliyor, ama yine de bakacağız bir şeyler.

Neyse sabırsızlandığınızı işitiyorum. O halde uzatmayalım da 'vatana millete hayırlı olsun' dileklerimizle keselim şu kurdelayı.

...

Ve kestik!

6 yorum var:

Aslı "TILSIM" Palabıyık dedi ki...

Eh güneş battı... Uyanma zamanı gelmişti :)

Hoşgeldin.

Yahuda dedi ki...

Hayırlı, uğurlu olsun.

olcay dedi ki...

Bu satırlarda kelimelerin gerçekten anlam bulacağına eminim.

Yeter ki bu ülke, benimki gibi, yöneticisiz kalmasın..

Hoşgeldin.

Mitican dedi ki...

En çok olmasını istediğim bloglardan biri açıldı..
Hoşgeldin aramıza..

Desqpio dedi ki...

Ehm ehm ben baştan başlıyorum okumaya evet. Yeni falan da keşfetmedim blog'u aslında bayadır gözüm buralarda ama şöyle en baştan en iyisi bence.

Bir Garip Vampir dedi ki...

Kolay gelsin bakalım.